Въпроси и отговори

Нашите продукти са 3Д принтирани от PLA (polylactic acid/полилактична киселина), който е биополимер, синтезиран от възобновяеми органични източници като царевично нешесте. Материалът е 100% рециклируем и биоразградим както и нетоксичен към хората и околната среда.

При направено плащане с карта, не се изисква потвърждение на поръчката ви. При избрана опция “плащане при доставка”, ще получите обаждане и/или електронно съобщение от нас. Ако не сте получили телефонно обаждане, вероятно е изписан грешен телефонен номер при направата на поръчката ви и не може да се свържем с вас. Ние задължително изпращаме електронно съобщение в момента на направата на поръчката ви. Проверете пощата си и ни отговорете обратно на него с правилните контактни данни.

Да, изпращаме до общо 21 европейски държави – Австрия, Белгия, Германия, Гърция, Дания, Естония, Испания, Италия, Латвия, Литва, Люксенбург, Нидерландия, Полша, Португалия, Република Чехия, Румъния, Словакия, Унгария, Финландия, Франция, Швеция. Но ние постоянно си разширяваме териториите за доставка. Можете да се запишете за нашия информационен бюлетин, за да получавате актуални новини.

Всички поръчки, включващи продукти на обща стойност над 50 лв. след приложени промо кодове и отстъпки, получават безплатна доставка на територията на България. Всички поръчки, включващи продукти на обща стойност над 75 € след приложени промо кодове и отстъпки, получават безплатна доставка на територията на горепосочените държави от Европейски съюз. Точна информация за цената на доставката на вашата пратка можете да получите при завършването на поръчката си, след избор на конкретен метод за доставка. Праговете за безплатна доставка могат да варират в зависимост от периода на годината, локацията и/или маркетинг кампанни, включващи промоции, свързани с условията за безплатна доставка.

Кликнете тук да прегледате условията за връщане.